Isı, Su, Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği İZODER’in 2020 Yılı Olağan Seçimli Genel Kurulu Toplantısı'nda gerçekleştirilen 14. Dönem Yönetim Kurulu seçimlerinde, sektörde Lider Markaların Üreticisi mottosu ile faaliyetlerini sürdüren Eryap Grup CEO'su Emrullah ERUSLU, Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak seçildi.

Türkiye’de yalıtım bilincinin artırılması ve yalıtım sektörünün gelişmesini hedefleyen ve faaliyetlerini bu yönde ilerleten, izolasyon sektörünün çatı derneği İZODER’in Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 13 Şubat Perşembe günü Radisson Blu Hotel Asia’da yapıldı. Etkinlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Eski Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk, TÜRKKONFED Başkanı Orhan Turan, Türkiye İMSAD Başkanı Ferdi Erdoğan, ENVERDER Başkanı Murat Kalsın, EYODER Başkanı Cihan Karamık, TİM Genel Sekreteri Prof. Dr. Kerem Alkin ile İZODER Başkanlar Kurulu üyeleri ve İZODER üyelerinden oluşan 135 kişilik seçkin bir grup bir araya geldi.

İzoder Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda İzoder’in yeni dönem yönetim kurulu seçimleri de yapıldı. 14. dönem Yönetim Kurulu Başkanı oy birliği ile Saint-Gobain Türkiye CEO'su Levent Gökçe olurken,  Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu, geçen dönemde olduğu gibi 14. dönemde de Yönetim Kurulu Başkanı Vekili olarak seçildi.

Emrullah ERUSLU hakkında

1980, Gaziantep doğumlu Emrullah Eruslu, İstanbul Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümü mezunudur. Mühendislik eğitiminin ardından California State University’de dil eğitimini tamamlayan Eruslu; profesyonel iş hayatına yalıtım sektöründe faaliyet gösteren, American Siding, Bonus XPS, Bonus Membran, Bonus Taş Yünü, Winer, Bonus Shingle ve Bonus Isı Yalıtımı Sistemi gibi lider markalarının üreticisi Eryap Grup bünyesinde başlamış, bu süreçte Eryap Grup’ta çeşitli mevkilerde görev almıştır. Eruslu halen, yapı sektöründe lider markaların üreticisi mottosuyla faaliyetlerini yürüten Eryap Grup’ta CEO’luk görevini sürdürmektedir.

Emrullah Eruslu, sektörel dernek ve sivil toplum kuruluşlarında da aktif rol almaktadır. 2012-2015 yılları arasında XPSDER - XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenen Eruslu, İMSAD - İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği’nde Sürdürülebilirlik Komitesi üyeliği de yapmıştır. 2013-2017 yılları arasında İZODER - Isı, Su, Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği yönetim kurulu üyeliği ile birlikte halen BİTÜDER - Bitümlü Su Yalıtımı Üreticileri Derneği  Yönetim Kurulu Üyeliği ve İZODER Başkan Vekilliği görevlerini yürütmektedir.

Eryap Loading
Basarili
Basariyla tamamlandi.
Uyari
Bir uyari ile karsilasildi.
Hata
Bir hata ile karsilasildi.

Duis aliquet egestas purus in blandit. Curabitur vulputate, ligula lacinia scelerisque tempor, lacus lacus ornare ante, ac egestas est urna sit amet arcu. Class aptent taciti sociosqu ad litora ade torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos.

Sed molestie augue sit amet leo consequat posuere. Vestibul ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere ile cubilia Curae; Proin vel ante a orci tempus eleifend ut.